Δωμάτια

Δίκλινο-όλα τα 2κλινα δωμάτια είναι μονόχωρα, ισογείου και 1ου ορόφου, έχουν μπαλκόνι με ομπρέλα, είναι πλήρως επιπλωμένα, διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα, air-condition, safe-box, τηλεόραση, απλώστρα για ρούχα, ενώ κάποια από αυτά έχουν θέα στη θάλασσα.

Δίκλινο οικονομικό- τα οικονιμικά 2κλινα δωμάτια είναι μονόχωρα, ισογείου και 1ου ορόφου, είναι πλήρως επιπλωμένα, διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα, air-condition, safe-box, τηλεόραση, απλώστρα για ρούχα και μπαλκόνι μικρότερης εμβέλειας χωρίς θέα στη θάλασσα.

Δίκλινο comfort- το comfort 2κλινο δωμάτιο είναι μονόχωρο αλλά ευρύτερο και άνετο, 1ου ορόφου, είναι πλήρως επιπλωμένο, δειαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, air-condition, safe-box, τηλεόραση, απλώστρα για ρούχα και μεγάλο μπαλκόνι με ομπρέλα και θέα στη θάλασσα.

Τρίκλινο-αποτελείται από 2 ξεχωριστά δωμάτια, είναι στο ισόγειο, είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, air-condition, safe-box, τηλεόραση, απλώστρα για ρούχα, άνετο μπαλκόνι με ομπρέλα και κοινόχρηστο μπάνιο.

Τρίκλινο οικονομικό-το οικονομικό τρίκλινο είναι μονόχωρο αλλά άνετο, 1ου ορόφου, είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, air-condition, safe-box, τηλεόραση, απλώστρα για ρούχα και μπαλκόνι χωρίς θέα στη θάλασσα.

Τετράκλινο.-Αποτελείται από 3 ξεχωριστά δωμάτια (2 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι-κουζίνα), 1ου ορόφου, διαθετει μπαλκόνι με ομπρέλα , είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, air-condition, safe-box, τηλεόραση, απλώστρα για ρούχα και κοινόχρηστο μπάνιο.